A JÓDHIÁNY 2 MILLIÁRD EMBERT ÉRINT! ÉS ÖNT?

A JÓDHIÁNY 2 MILLIÁRD EMBERT ÉRINT! ÉS ÖNT?

A jódhiány, mint népegészségügyi probléma nem ismeretlen, de a többségnek fogalma sincs, hogy van-e jódhiánya. Ez súlyos probléma!

ELHÍZÁS ÉS DEPRESSZIÓ

ELHÍZÁS ÉS DEPRESSZIÓ

A jódhiány felnőttkorban testhőmérséklet-csökkenést, beszéd, mozgás és gondolkodás lassulását, elhízást eredményez.

KÁROSÍTJA A MAGZAT FEJLŐDÉSÉT

KÁROSÍTJA A MAGZAT FEJLŐDÉSÉT

A jód gyerekkorban az agy számára elengedhetetlen, hiánya aránytalan törpeséget, szellemi visszamaradottságot eredményez.

JOBB MEGELŐZNI, MINT KEZELNI

JOBB MEGELŐZNI, MINT KEZELNI

Tesztelje magát, hogy megelőzhesse az indokolatlan depressziót, szorongást, tanulási és kognitív nehézségeket, valamint az életmóddal nem összefüggő elhízást.

KÉRDEZZE SZAKÉRTŐINKET

KÉRDEZZE SZAKÉRTŐINKET

Jódhiánnyal küzd vagy csak érdeklődik a probléma iránt? Töltse mobil applikációnkat és beszélgessen sorstársival és szakértőinkkel!

 

MIÉRT FONTOS A JÓD?

Egyre több betegségre utaló tünettel élünk együtt, pedig számos kellemetlenség mögött kezelhető, gyógyítható hiánybetegség áll. A WHO (Egészségügyi Világszervezet) felmérése alapján a jódhiány az emberiség közel harmadát (2 milliárd embert) érint.

Magyarországon a jódhiány ijesztően sokakat érint, a betegségről a többség mégsem tud semmit. Pedig bármelyikünket érintheti!

Ön bátran ki meri jelenteni, hogy nem jódhiányos?

Töltse le az ioFIT alkalmazást és tudjon meg többet a jódhiányról! Beszélgessen szakértőnkkel és a témában érintettel.

Hallgassa meg a belgyógyász szakorvos véleményét a jódhiányról és az ehhez kapcsolódó népegészségügyi problémáról. A videó az augusztusi Jódhiány Konferencián készült a Honvédkórházban.

MEGELŐZHETŐ A JÓDHIÁNY?

Megelőzhető, mégis milliók szenvednek tőle.
Mérhető, mégsem foglalkozunk vele.

A jódhiány, mint népegészségügyi probléma 2018-ra minden orvos és vegyész számára ismert problémává nőtte ki magát. A kérdés mára nem a probléma megléte, hanem annak megoldása.

A jódhiány kellő odafigyeléssel és a lakosság tájékoztatásával megelőzhető, így annak kellemetlen, életminőség rontó tüneteinek megjelenése sok esetben kiküszöbölhető.

A jódhiányról beszélni kell és a megelőzésre kell helyezni a hangsúlyt! A problémát jobb megelőzni, mint később kezelni.

Hallgassa meg a vegyész, kutató véleményét a jódhiányról és a tesztelés - megelőzés kérdéséről. A videó az augusztusi Jódhiány Konferencián készült a Honvédkórházban.

MIT KOCKÁZTATUNK?

Nem lehet biztos benne, hogy Ön nem jódhiányos!

Jódra minden embernek szüksége van, azonban a megfelelő jódbevitel nem magától értetődő a modern világban. Az elmúlt évtizedek során folyamatosan csökken az ivóvizeink és az ételeink (zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek és húsok) jódellátottsága, valamint vitamin- és nyomelemtartalma, melyhez az emberi szervezet képtelen alkalmazkodni!

A jódhiány nem az Ön hibája! De tehet ellene!
Minden ötödik magyar jódhiányos. És Ön?

Hallgassa meg a belgyógyász szakorvos véleményét a jódpótlásról és jódhiány miatt várhatóan kialakuló betegségekről, kockázatokról. A videó az augusztusi Jódhiány Konferencián készült a Honvédkórházban.

TESZTELJE MAGÁT OTTHON!

Fáradékony és demotivált?
Indokolatlan elhízással küzd?
Önértékelési problémái vannak?

Legyen biztos, hogy egészséges.
Tesztelje magát, hogy jódhiányos-e!

Töltse le az ioFIT alkalmazást és tudjon meg többet a jódhiányról! Beszélgessen szakértőnkkel és a témában érintettel.

ioFIT GYORSTESZT

A jódhiány olyan egyszerűen tesztelhető otthon, mint a terhesség.

A laikusok számára is könnyen és gyorsan használható ioFIT vizelet gyorsteszt megfizethető áron kínál megnyugtató megoldást a problémára. Ne feledje, a problémát fel kell ismerni, hogy szükség esetén kezelhető legyen.


db

1 790 Ft

ioFIT GYORSTESZT
(4db-os családi kiszerelés)


db

3 791 Ft

DR. KÖNTÖS JÓDCSEPP

A készítmény Jód-Fulvát komplex formában tartalmaz elemi jódot. Egy speciális magyar eljárásnak köszönhetően vízoldhatóvá tettük a jódot, így téve hatékonnyá a jódpótlást!


db

2 990 Ft